Wist jij dat je je cv onderhoud aan Univé kunt overlaten?  

je cv onderhoud

Het onderhoud van je cv-ketel is van cruciaal belang om problemen te voorkomen. Gelukkig is er een handige oplossing beschikbaar, zoals de Veilig Wonen verzekering van Univé. Met deze verzekering kun je je cv ketel laten onderhouden via Univé, zodat je zelf geen omkijken hebt naar het plannen en regelen van onderhoudsbeurten. Gecertificeerde vakmensen zorgen ervoor dat je cv-ketel regelmatig wordt gecontroleerd, gereinigd en indien nodig gerepareerd. Ze zijn ook verantwoordelijk voor het signaleren van eventuele mankementen, die ze aan jou rapporteren. Met deze verzekering kun je dus genieten van een goed onderhouden cv-ketel, optimale werking en een veilig verwarmingssysteem, zonder de stress en rompslomp van zelf het cv ketel onderhoud te moeten regelen. Zo kun je met een gerust hart de winter tegemoet zien en blijven genieten van een comfortabel binnenklimaat. 

je cv onderhoud

Waarom is onderhoud van je cv belangrijk?  

Het regelmatig onderhouden van je cv-ketel is van essentieel belang om een veilige en efficiënte werking te garanderen. Wanneer je het onderhoud van je cv-ketel lange tijd uitstelt, kunnen er verschillende problemen ontstaan. Ten eerste kan er sprake zijn van een verminderde energie-efficiëntie, waardoor je meer energie verbruikt en hogere energiekosten hebt. Daarnaast kan er een ophoping van vuil en roet ontstaan, wat kan leiden tot een verminderde warmteafgifte en uiteindelijk tot koude zones in je huis. Bovendien neemt bij gebrek aan onderhoud het risico op storingen en defecten toe, waardoor je zonder verwarming komt te zitten op het meest ongelegen moment. In extreme gevallen kan zelfs een slecht onderhouden cv-ketel leiden tot koolmonoxidevergiftiging, een gevaarlijke situatie met ernstige gezondheidsrisico’s. Om deze redenen is het van groot belang om tijdig en regelmatig onderhoud aan je cv-ketel uit te laten voeren en eventuele problemen tijdig te detecteren en verhelpen. 

Wat gaat Univé voor je doen?  

Als je je cv ketel onderhoud uitbesteedt aan Univé, dan komt er binnenkort een monteur bij je langs. Deze zal kijken naar de huidige staat van je ketel en vervolgens zorgen dat deze weer in een basisconditie gebracht wordt. De kosten die dit met zich meebrengt, zijn voor jouw rekening. Vervolgens begint jouw verzekering en zal een monteur contact met je opnemen wanneer het weer tijd is om het onderhoud te plegen. Jij hoeft alleen maar te zorgen dat de monteur binnen kan komen om diens werk te kunnen doen. Door regelmatig iemand naar je ketel te laten kijken, kun je kleine mankementen vroegtijdig opmerken waardoor je niet bang hoeft te zijn dat deze tot grote kostenposten uitgroeien.  

je cv onderhoud

Bekijk alle Veilig Wonen verzekeringen eens 

Wil je meer onderhoud aan je woning uitbesteden aan de experts van Univé? Dan kun je eens kijken welke andere Veilig Wonen verzekeringen je nog zou willen nemen. Je kunt ervoor kiezen om het reinigen van je dakgoten aan Univé over te laten zodat je nooit meer lekkage zult hebben. Ook kun je het schoorsteenvegen aan de specialisten van deze verzekeraar overlaten. Bekijk hun site even en sluit vandaag nog jouw gewenste polissen af!